UBILI GA PRED DETETOM: Muškarac likvidaran u LJubljani bio u sukobu sa kavčanima

Novosti onlajn

21. 01. 2023. u 11:25

U PUCNjAVI u Ljubljani ubijen je 34-godišnji muškarac, a policija još uvijek traga za počiniocem, javljaju slovenački mediji. Ubica je visok oko 170 centimetara, ođeven je u tamnu ođeću te je maskiran. S mesta događaja u ljubljanskom Viču pešice je pobegao prema Rožnoj dolini.

УБИЛИ ГА ПРЕД ДЕТЕТОМ: Мушкарац ликвидаран у Љубљани био у сукобу са кавчанима

Foto: Jutjub/svet24si

Policija je na mestu zločina pronašla veću količinu novca. Ubijeni 34-godišnjak iz Ljubljane nije bio slučajna meta jer je na njega pucano još u aprilu 2020. godine. Tada je bio naoružan i uzvratio je.

Kako je na konferenciji za novinare rekla predstavnica za odnose s javnošću Aleksandra Golec, policija je juče oko 15 sati obaveštena o incidentu na području Viča u kojem je jedna osoba povrijeđena.

Policija je na licu mjesta zatekla teško povređenog muškarca, koji je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo na mjestu. Muškarac je povređen vatrenim oružjem, objavila je Policijska uprava Ljubljana.

Prema izjavama očevidaca, žrtva je navodno upucana ispred maloletnog deteta koje je sedeo na zadnjem sedištu.

Žrtva je ležala je nasred ulice, dok je maskirani počinilac navodno dugo čekao na ulici. Kako nezvanično saznaje Večer, ubijeni je bio u sukobu sa slovenačkim delom Kavačkog klana.

( Adria.tv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)