DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 6. MAJ: Blizance muči alergija, Vaga da pazi na novac, Strelac da se kloni rasprave sa partnerom

Astrolog Marina Jungić Milošević

05. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 6. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 6. МАЈ: Близанце мучи алергија, Вага да пази на новац, Стрелац да се клони расправе са партнером

Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Prelazak vašeg suvladaoca Plutona preko astrološkog polja planova, podstiče vašu ambiciju kada se radi o zajedničkom poslu sa prijateljima. Aspekti Venere, donose vam susret sa umetnikom ili sportistom, na rođendanu ili u nekom klubu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Zbog aspekta između vašeg vladaoca Venere, planete posla, i Plutona u kući karijere, bolje vam je da se prilagodite zahtevima nadređenih. Fokusirani ste na proširenje poslova sa strancima. Romansa sa zauzetom osobom može da bude obelodanjena.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Naglašeno astrološko polje tajni, sa planetama novca i prosperiteta, donosi vam mogućnost zarade preko paralelnog posla. Stariji član porodice ili vaš nadređeni nema dovoljno razumevanja za vaše predloge. Alergija.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Ovna i približava se Veneri, planeti novca, donoseći vam uvećanje prihoda, a naglašen znak Bika nove poslovne ideje. Ipak, trebalo bi da izbegavate sukobe sa saradnicima, kao i sa rođacima i komšijama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Venera, koja upravlja vašom karijerom, u konjunkciji sa vašim vladaocem Suncem, donosi vam isplatu koju odavno očekujete. Poslovni dogovor sa osobom koja žive u inostranstvu. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične investicije.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mars u astrološkom polju novca ali i rizika, čini vas preduzimiljivijim kada je reč o novom poslovnom projektu. Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Merkura, čini vas konfuznijim i sklonim pogrešnim procenama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, pod negativnim uticajem Plutona, čini vas sklonim preteranom trošenju novca i rizičnim finansijskim . potezima. Poslovni partner želi da vam nametne svoj stav. Pokušajte da se prilagodite potrebama voljene osobe.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u kući posla obrazuje konjukciju sa Merkurom, pa plušajte da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Poslovni dogovor o aranžmanu sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Romantičan susret sa Bikom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec blizu Merkura u kući ljubavi i kreativnosti, donosi vam inspiraciju, ako se bavite pisanjem ili zanimanjem koje zahteva česta putovanja. Slobodne Strelce očekuje poznanstvo preko interneta, a zauzete rasprava sa partnerom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca, u kući privatnosti donose vam uvećanje prihoda preko neke porodične delatnosti ili drugogo vida privatnog biznisa. Sportisti i umetnici mogu biti izuzetno motivisani da ostvare svoje ciljeve. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec tranzitira preko Ovna i približava se Veneri, donoseći vam upoznavanje sa šarmantnom osobom na porodičnom skupu ili preko prijatelja. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna, donosi vam zakasnelu isplatu ako se bavite nekretninama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Merkur pravi konjukciju sa Mesecom, koji upravlja vašom inspiracijom, donoseći vam mnogo kreativnih ideja, ali i opasnost od preuranjenih zaključaka i odluka. Voljena osoba ima potrebu da vam nametne svoje mišljenje i volju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije