DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 7. APRIL: Ovan se zaljubljuje, Devica da se pazi vrele vode, Jarac obnavlja kontakt sa nekim iz inostranstva

Astrolog Marina Jungić Milošević

06. 04. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Ovnu donosi za nedelju 7. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 7. АПРИЛ: Ован се заљубљује, Девица да се пази вреле воде, Јарац обнавља контакт са неким из иностранства

Foto: Profimedia

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec popodne ulazi u vaš znak i prelazi preko romantičnog Neptuna u Ribama i strastvene Venere, koja vlada partnerskim odnosima, pa slobodni Ovnovi mogu da se zaljube. Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Plutonom, uvećava vaše prihode. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Tranzit Meseca preko Neptuna u vodenom i Venere u vatrenom znaku čini vas sentimentalnijim i strastvenijim prema voljenoj osobi. Aspekt sa Plutonom, planetom novca, donosi vam uspeh preko advokature, mode, diplomatije. Hormonski disbalans.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Konjunkcija Meseca i Venere, planete ljubavi koja upravlja vašim ljubavnim životom i Neptuna, simbola romantike nagoveštava susret sa Vagom ili Strelcem. Pozicija Plutona u devetoj astrološkoj kući donosi vam zaradu preko posla sa strancima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec popodne prelazi preko Venere, simbola novca u vašem astrološkom polju karijere, donoseći vam mogućnost uvećanja zarade. Dopada vam se neko ko stiže sa dužeg puta iz inostranstva, moguće Škorpija. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Tranzit Meseca preko Neptuna, a popodne i preko Venere u Ovnu, donosi vam kontakte i dogovore sa osobama koje žive u zemljama nemačkog govornog područja. Aspekt sa Plutonom u sedmom polju, donosi uspeh Lavovima koji se bave javnim delatnostima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec danas pre podne prelazi preko Neptuna, a popodne preko Venere, donoseći vam romantičan susret sa Ribama. Vaš vladalac Merkur u kvadratu sa Plutonom čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Pazite se vrele vode.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec po podne ulazi u znak Ovna, gde se već nalazi vaš vladalac Venera, čineći vas aktivnijim. Aspekt sa Plutonom koji upravlja i vašim poslvnim i ljubavnim životom, slobodnim Vagama donosi poznanstvo sa Blizancima. Više šetajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Tranzit Meseca preko Neptuna u Ribama i Venere u Ovnu, koja upravlja partnerskim odnosima, slobodnim Škorpijama donosi novu ljubav. Sekstil sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam novac preko paralelnog posla. Jedan Rak želi da vas vidi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Plutona donosi vam novac preko intelektualnih i zanimanja koja podrazumevaju česta putovanja. Konjunkcija Meseca sa vašim vladaocem Neptunom a popodne i sa Venerom, nagoveštava ljubavni zanos sa Vagom. Blizanac želi da vas vidi.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec tokom dana "beži" od Neptuna i ide ka Veneri, planeti ljubavi ali i posla, donoseći vam zaradu preko honorarnog angažmana. Obnovljate kontakte s nekim ko živi u inostranstvu.Imate podršku Bika i Raka. Promenljivo raspoloženje.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vladalac vaše svakodnevice, Mesec, prelazi preko Neptuna u Ribama a zatim i Venere u Ovnu nepovoljno utiče na odnos sa saradnicima. Aspekt sa Plutonom vladaocem vaše karijere, donosi vam novac preko posla sa strancima. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca tokom dana, iz vašeg u znak Ovna, čini vas pomalo konfuznim i rasejanim mada vas to neće sprečiti da iskoristite šanse koje vam se ukazuju na poslovnom planu. Škorpija vam šalje poziv za izlazak. Hormonski disbalans.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!