DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 15. JANUAR: Bikovi izbegavajte raspravu sa ženama; Rakove može da privuče osoba u znaku Ribe

Astrolog Marina Jungić Milošević

14. 01. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Ribama donosi za ponedeljak 15. januar, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 15. ЈАНУАР: Бикови избегавајте расправу са женама; Ракове може да привуче особа у знаку Рибе

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom blizu Neptuna u Ribama, danas možete da ostvarite sve što želite. Novac i podrška vam stižu preko saradnje sa osobama koje nose uniformu na radu. U ljubavi budite oprezniji, kako vas ne bi povredila privlačna, ali slatkorečiva osoba.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašeno 11. astrološko polje, donosi vam mogućnost da ostvarite plan koji vam može doneti zaradu preko inostranstva,putovanja, turizma, predavaštva. Izbegavajte rasprave sa ženama, kao i mlađim članovima porodice. Problemi sa hormonima.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Budite oprezniji prilikom dogovora o ulaganju novca u nove poslove, koji imaju veze sa alternativnom medicinom, naukom. Izazovni aspekti Venere, koja upravlja vašim emocijama čine vaš sentimentalni život uzbudljivijim. Strelac misli na vas.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Moguće je odlaganje puta u inostransvo, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete. Stalni partner danas želi da vam nametne svoje stavove i mišljenje. Na proslavi, blizu reke ili jezera, može da vas privuče Riba. Proverite hormonski status.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ne prija vam spoj Meseca i Neptuna u Ribama, znaka u koji "pada" vaše polje rizika, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita Strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Osetljiv nervni sistem.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, čuvajte vredne sitnice i putnu dokumentaciju. Napet aspekt između Neptuna, vladaoca polja braka i Venere, planete ljubavi, unosi sumnju u odnos sa partnerom. Čuvajte se za volanom.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa konjunkcijom Meseca i Neptuna u kući posla, možete da sklopite dogovor o kreativnom projektu koji vam donosi finansijsku sigurnost na duže staze. Slobodne Vage očekuje strastveni susret sa Ovnom. Promenite način ishrane.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekt vašeg vladaoca Plutona sa Mesecom i Neptunom, donosi vam novac, ali obratite pažnju sa kim sklapate dogovore o novim poslovima. Ljubavni zanos sa nekim koga možete da upoznate u kafiću, na putu ili predavanju. Dodatni oprez u saobraćaju.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko Neptuna u astrološkoj kući privatnosti, podstiče vašu ambiciju i donosi vam novac, preko poslova sa nekretninama i prehrambenim proizvodima. Budite orpezniji ako planirate potpisivanje ugovora sa strancima. Pazite se infekcija.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašena astrološka kuća mentalnog stanja, čini vas nervoznim i rasejanim, ali donosi inspiraciju umetnicima. Izbegavajte sklapanje dogovora sa strancima. Slobodne Jarčeve, na kraćem putu, očekuje romantičan susret sa vodenim znakom.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa naglašenim znakom Riba, u koji "pada" vaše astrološko polje posla, danas vam se pruža šansa da zaradite više nego inače. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim ljubavnim životom, budi vašu sumnju u partnerovu iskrenost. Bol u vratu.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku donosi vam sjajne ideje, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Žene Ribe će teško uspeti da odole udvaranju osobe koja nosi uniformu na radu. Konzumirajte više tečnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?