PRASE POBEGLO PRED BOŽIĆ?: Snimak pometnje zbog bekstva "nesuđenog pečenja" hit na društvenim mrežama (VIDEO)

S.BABOVIĆ

11. 01. 2024. u 17:18

SNIMAK praseta, koje je navodno pobeglo baš uoči Božića u Kruševcu, upravo je osvanuo na društvenim mrežama.

ПРАСЕ ПОБЕГЛО ПРЕД БОЖИЋ?: Снимак пометње због бекства несуђеног печења хит на друштвеним мрежама  (ВИДЕО)

Foto:FB Dogadjaji u Krusevcu

Komentari na FB grupi Događaji u Kruševcu, koja prenosi objave drugih medija sa sadržajima o Kruševcu su odmah počeli da se nižu. Iako retko ko u praksi odoleva dobrom pečenju, u digitalnoj stvarnosti, navija se za prase.

Da su snimci praseta koje beži popularni, pokazala su i dosadašnja iskustva sličnih objava, poput bekstva praseta prošle nedelje u Novom Sadu, jurnjave za prasetom na Uskrs prošle godine u Čačku, dok je rekord od čak 1, 4 miliona pregleda zabeležio video na Tik-Toku, za koji je predočeno da je nastao u Hrvatskoj.

Bekstva ovih životinja, koja su neizostavan deo srpske trpeze, od Božića od Uskrsa, redovno se objavljuju u vreme velikih praznika. Nije poznato da li je kruševačko prase uspelo da se spasi od namenjene sudbine, ali je izvesno da je trk preko raskrsnice i pešačkog prelaza izazvao kraću pometnju u saobraćaju kod Nove pijace.

Snimak bekstva "nesuđenog pečenja" pogledajte OVDE.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove