NAJGLEDANIJA "NEDELJA": Film o DŽeju Ramadanovskom na prvom mestu u hrvatskim bioskopima

V.V.S.

08. 02. 2024. u 16:30

FILM "Nedelja" inspirisan istinitim događajima i pričom o Džeju ramadanovskom ,od najranije mladosti do velikog uspeha na muzičkoj sceni - postiže rekorde gledanosti u susednoj Hrvatskoj.

НАЈГЛЕДАНИЈА НЕДЕЉА: Филм о Џеју Рамадановском на првом месту у хрватским биоскопима

foto promo

Kako piše 24sata.hr, ovo ostvarenje prošlog vikenda bilo je najposećenije u tamošnjim bioskopima. Tokom prošlog vikenda film je u Hrvatskoj videlo 4.500 ljudi, pa tako beleži bolju gledanost od visokobudžetnog filma "Argylle", koji je koštao 200 miliona dolara, prenosi Telegraf.

Kada je o Srbiji reč, "Nedelju" je do sada odgledalo više od 300 hiljada bioskopskih posetilaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)