BRUKA I SRAMOTA, EVROPO, NE GLEDAJ! Brutalno pesničenje na meču juniora, a onda je uleteo Milan Gurović bez majice... (VIDEO)

Novosti online

17. 05. 2024. u 08:06

Ovih dana je SC "Milan Gurović" mesto odigravanja finalnog turnira juniorske konkurencije u košarci. Učešće su uzele četiri najbolje ekipe iz Beograda, ali umesto da se priča o igri pod obručima, mi smo gledali pravi boks meč. Ne baš boks, bolje reći ultimat fajt ili izaberite koja vam se borilačka veština više sviđa.

БРУКА И СРАМОТА, ЕВРОПО, НЕ ГЛЕДАЈ! Брутално песничење на мечу јуниора, а онда је улетео Милан Гуровић без мајице... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, veliki skandal desio se na meču juniora Reala iz Beograda i Vizure, gde je po završetku meča došlo do tuče u kojoj je učestvovao i legendarni Milan Gurović.

Gurović je vlasnik Reala, koji je slavio u ovoj utakmici Kvalitetne lige Beograda rezultatom 74:73, a kako se na snimku vidi u teren je utrčao bez majice kako bi pokušao da razdvoji igrače koji su se potukli, a onda je i sam krenuo da učestvuje u pesničenju sa jednim momkom.

Nije poznato zbog čega je situacija eskalirala, ali je do incidenta i brutalne tuče došlo, te se očekuje da Savez i istražni organi ispitaju ceo slučaj i kazne učesnike.

Ali ono što je jasno, poslali smo odvratnu sliku u Evropi, gde se naši budući asovi umesto u košarci nadmeću u boksu, a poznati smo kao zemlja rasadnik talenata igre pod obručima. 

U drugom meču prvog dana ovog turnira, Partizan je rezultatom 88:61 savladao Riverse i za petak su zakazane utakmice između Reala i Riversa, odnosno Partizana i Vizure. Da li će se i odigrati, ostaje da se vidi.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!