"MORNARIČKI ISTRAŽITELJI" PUTUJU NA HAVAJE: Povratak najgledanije krimi franšize na svetu

N. D.

11. 05. 2024. u 14:05

SAMO nedelju dana posle završetka prikazivanja u Americi, na kanal Star stiže premijerno 13. maja treća sezona jedne od najgledanijih kriminalističkih TV franšiza svih vremena - "Mornarički istražitelji: Havaji".

МОРНАРИЧКИ ИСТРАЖИТЕЉИ ПУТУЈУ НА ХАВАЈЕ: Повратак најгледаније крими франшизе на свету

Foto Star

Od ponedeljka do četvrtka u 21.00 pratimo neustrašivu Džejn Tenant (Vanesa Lešej), prvu ženu na čelu agenata Mornaričko-zločinsko-istražiteljske službe, koja rešava kriminalne radnje vezane za vojnu i državnu bezbednost. U novim epizodama loši momci na Havajima imaju dodatni razlog za strah, jer su Džejn i njena ekipa dobili veliko pojačanje - čuvenog agenta Sema Hanu. Posle krosovera u prethodnom ciklusu i završetka "Mornaričkih istražitelja: Los Anđeles", glumac i reper El El Kul Džej pridružio se ostrvskim kolegama.

- I dalje se zabavljam igrajući Sema Hanu. Na koju god stranu Zemljine kugle da ga pošaljete, on će uvek biti svoj - spreman da rizikuje život da bi zaštitio ljude oko sebe - poručio je El El Kul Džej.

Nakon što je prošla medicinske i psihološke procene, Tenantova se uz pomoć Sema vraća na posao, a odmah zatim ovaj dvojac dobija komplikovan zadatak. Moraju što pre da pronađu hakera koji je upao u bazu podataka američkog maršala i na dark veb pustio spisak zaštićenih svedoka. Prva žrtva je već pala - administrator iz Ministarstva odbrane koji je otkrio korupciju...

- Ova sezona je nešto kraća. Zbog toga je sve mnogo intenzivnije. Sva ona akcija i dinamika koja bi inače stala u 22 nastavka sad je nabijena u 10 epizoda. Zbog toga je i za nas glumce zadatak ovog puta bio duplo intenzivniji - smatra glavna glumica Vanesa Liši, koja smatra da je lepota franšize "Mornarički istražitelji" u tome što nikada ne dosadi.

- Neverovatan je osećaj da glumite u serijalu uz koji ste odrasli. Istina, naš spinof smešten je na "Havaje", ali tokom krosovera susrela sam se u kadru sa legendama ove franšize koje sam pre mnogo godina gledala na TV i nisam ni sanjala da ćemo raditi zajedno. Pred kamerama sam sa El El Kul Džejom, koji je zbog mene došao na Havaje - uz smeh otkriva svoje oduševljenje glavna zvezda havajskog spinofa popularnog serijala.

- Hanu Tenant, moju junakinju volim jer je doživljavam kao superženu. Inspiriše me način na koji se ona nosi sa gubicima i bolom, istovremeno balansirajući sve izazove koji je čekaju na poslu. Ova sezona je posebno zahtevna za nju, jer je posle velikog emotivnog sloma na kraju prethodnog ciklusa, sada očekuje onaj trenutak kada mora da se izdigne iz krhotina i nastavi dalje. Mnogo ljudi zavisi od nje, i to je najvažnija poruka ove sezone. Uvek postoji neko kome si potreban. Zvuči sebično, ali kroz ljubav koju pružamo i kad nemamo snage za to, u stvari lečimo sopstvene rane - zaključuje Vanesa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića