IMA MNOGO SLIČNOSTI I NJEN PARTNER SE ZVAO BRAJAN: Oglasio se otac devojke koja je nestala kao Ana Volš

Novosti Onlajn

12. 01. 2023. u 17:48

ANA Volš je 39-godišnja žena poreklom iz Srbije koja je živela u Americi. Ana je nestala 1. januara, a slučaj strašno podseća na onaj iz 2021. godine, kada je u Americi nestala devojka Gabi Petito. Mnogi su Anin slučaj i nestale Gabi povezivali, a sada se na Tviteru oglasio otac Gabi Petito.

ИМА МНОГО СЛИЧНОСТИ И ЊЕН ПАРТНЕР СЕ ЗВАО БРАЈАН: Огласио се отац девојке која је нестала као Ана Волш

Foto: Printskrin

- Istražitelji su pronašli kese za otpatke sa krvlju, sekiru, testeru, tepih i korišćene potrepštine za čišćenje. Ovaj slučaj je za mene srceparajući - rekao je otac Gabi Petito. Džozefu Petito nije strana bol i zna kada neko sa strepnjom čeka informacije o nestaloj voljenoj osobi. Pre nego što je otkrio užasnu vest o smrti svoje ćerke, sa mukom je čekao informacije o tome gde se ona nalazi, a ceo svet je pratio ovaj slučaj. 

Godine 2021. Gabi je nestala dok je putovala sa svojim dečkom Brajanom Landrijem. Landri je identifikovan kao osoba od interesa za istragu nakon što je njeno telo pronađeno u Nacionalnom parku Grand Teton. Kasnije su i njegovi ostaci pronađeni na Floridi, a pored njega je stajalo oproštajno pismo gde je priznao da je on ubio Gabi. 

Foto: Printskrin/Instagram/gabspetito

Ljudi su počeli da povezuju slučaj zato što se i oko Aninog nestanka vrti priča da je u sve umešan njen suprug Brajan Volš. A takođe, i Gabin partner koji joj je naudio se zvao Brajan. Anin suprug Brajan je priveden nakon što je optužen da je policiji dao nekoliko lažnih informacija i tako ometao istragu, što je slučaj i sa Brajanom Landrijem koji je govorio policiji da ne zna gde je Gabi i da joj nije naudio.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)