BLAŽENKA UBIJENA NA KREVETU: Fotografije sa mesta zločina u Batajnici - supružnici se poznavali još od srednje škole (FOTO)

J.D.Lj.

31. 07. 2022. u 12:56

POSLE tragedije u Batajnici gde je muž Čedomir J. najverovatnije sekirom ubio suprugu Blaženku, koja je bila u krevetu, a onda se i sam obesio u pomoćnoj prostoriji na spratu kuće, u ulici Velike međe polako se pojavljuju rodbina, prijatelji, ali i brojne novinarske ekipe.

БЛАЖЕНКА УБИЈЕНА НА КРЕВЕТУ: Фотографије са места злочина у Батајници - супружници се познавали још од средње школе (ФОТО)

Foto: D.Milovanović

Ispred kuće zatekli smo strica pokojne Blaženke Slobodana, koji nam je rekao da se ovako nešto nije dalo očekivati. 

Foto: D.Milovanović

- Blaženka i Čedomir upoznali su se još dok je ona bila u srednjoj medicinskoj školi u Zemunu. Ona je poreklom iz Bačke Topole, gde su njeni doseljeni poodavno iz Bosne. Takođe i Čedomir je iz Like, i koliko znam njih dvoje nisu imali bračnih problema. Voleli su se, izrodili dvoje dece. On je radio poslednje tri-četiri godine u Nemačkoj, a ona kao medicinska sestra u GAK "Narodni front". Ipak, znamo da je Čeda voleo da popije, ali ne i da je nasilan - rekao nam je Slobodan. 

Foto: D.Milovanović

Blaženka G. koju je sinoć brutalno usmrtio suprug Čedomir J. u porodičnoj kući u Batajnici, radila je kao medicinska sestra u GAK Narodni front.

Foto: D.Milovanović

Nesrećna žena godinama je bila zaposlena u ovoj poznatoj bolnici.

Foto: D.Milovanović

Mesto zločina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola