BOLNE REČI SESTRE MILOŠA MILEUSNIĆA: "Živote moj, u srcu je jeziva tuga, koja razara dušu"

Novosti online

24. 03. 2022. u 10:25

ALEKSANDRA Mileusnić, sestra ubijenog studenta iz Čačka Miloša, na svoj rođendan objavila je potresan status posvećen bratu.

БОЛНЕ РЕЧИ СЕСТРЕ МИЛОША МИЛЕУСНИЋА: Животе мој, у срцу је језива туга, која разара душу

Foto privatna arhiva

- Živote sestrin, radosti najveća, svaka godina bez tebe je još jedna godina pukog životarenja u ovom izvitoperenom svetu. Smejem se zbog tebe, hvatam poneku sitnu radost, ali u srcu je duboka jeziva tuga, koja razara dušu, leže i budi se sa mnom, pali mi oči spoznajom da nikad više nećeš ući u našu kuću, u našu sobu, da neću čuti tvoje korake i tvoj radosni, gromoglasni smeh - napisala je Aleksandra.

Za Miloševo ubistvo osuđen je Neđeljko Đurović, i on će robijati 30 godina. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo na podmukao način, 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića. Optuženi je od početka do kraja suđenja tvrdio da nije počinio ubistvo.


BONUS VIDEO: TRAGEDIJA U RIPNjU: Milan preminuo u kući, Momčilo izvršio samoubistvo, telo pronašao sin
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo