BOLEST OPTUŽENOG DOKTORA SA VMA ODLOŽILA SUĐENJE: Ostojić i dalje ostaje u pritvoru

J.D.Lj.

18. 10. 2023. u 15:16

SUĐENjE poznatom doktoru sa VMA Nikoli Ostojiću, koje je danas trebalo da bude nastavljeno u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, odloženo je za 10. novembar zbog lošeg zdravstvenog stanja optuženog.

БОЛЕСТ ОПТУЖЕНОГ ДОКТОРА СА ВМА ОДЛОЖИЛА СУЂЕЊЕ: Остојић и даље остаје у притвору

Foto: Instagram

On se tereti za nasilje u porodici, odnosno da je psihički i fizički zlostavljao suprugu Ivanu Ostojić, zbog čega je ona dospela i u bolnicu, jer je imala teške povrede.

Uhapšen je u februaru i od tada je u pritvoru, iako je odbrana, upravo zbog lošeg zdravstvenog stanja doktora, tražila da on bude pušten iz pritvora ili da mu se isti zameni nekom drugom merom.

To je, uostalom, na nekom od prethodnih suđenja tražila i doktorova supruga, koja je, iako oštećena u ovom postupku, molila sud da pusti njenog supruga iz pritvora, kako bi imao više kontakata sa njihovo troje maloletne dece, kojima mnogo nedostaje i koja pate.

Inače, Ostojić je pred sudom delom priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret i izrazio iskreno kajanje.

Pre njega saslušani su brojni svedoci, koji su uglavnom rekli da znaju iz Ivanine priče da je trpela nasilje, ali da nikada nisu i "svojim očima" videli da ju je doktor maltretirao.

Podsetimo, i prošli pretres bio je odložen jer u Treći sud nisu stigla spisa iz Apelacionog suda. Sada je ta administrativna "greška" ispravljena i na narednom pretresu trebalo bi da bude saslušan još jedan svedok i veštaci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)