ODLOŽENO SUĐENJE SENTINIM INSPEKTORIMA: Vešović se razboleo

S. J. M.

04. 10. 2023. u 12:37

POČETAK suđenja trojici inspektora iz Četvrtog odelenja za narkotike beogradske policije Milanu Isakovu, Milošu Kneževiću i Milošu Vešoviću, optuženim za zloupotrebu položaja i zlostavljanje i mučenje, odložen je danas u Višem sudu u Beogradu, jer Vešović nije došao.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ СЕНТИНИМ ИНСПЕКТОРИМА: Вешовић се разболео

Foto: S.J.M.

Njegov branilac dostavio je sudu dokument da je sprečen iz zdravstvenih razloga i rekao da ne zna koliko dugo će ta bolest i boporavak trajati. Naredni pretres zakazan je za 1. novembar.

Oni se terete da su 28. septembra 2022. godine tukli dvojicu mladića, od kojih je jedan zadobio tešku telesnu povredu. Oni su navodno iskorišćavanjem službenih ovlašćenja naplaćivali privatni dug Isakova za iznajmljivanje nargila oštećenima, koje su tom prilikom vezali policijskim lisicama, zlostavljali i tukli.

Kako se sumnja oni su se sastali sa oštećenim B. H. i M. M. na nekategorisanom putu kod Višnjičke ulice da im vrate tre nagrile. Isakov im je navodno zatražio da mu predaju 1.400 dinara za korišćenje nargila, kao i 100 evra za jednu polomljenu, što su oni odbili, pa im je on, kršeći Zakon o policiji, pokazao službenu značku sa službenom legitimacijom, govoreći oštećenima da se bavi mnogo ozbiljnim poslom. Prema optužnom predlogu B.H. mu je nakon toga predao 13.000 dinara i sa drugim oštećenim krenuo da se udaljava prema svom vozilu. Okrivljeni su tada zaustavili oštećene, uz povike "Policija, ruke na krov, dajte lične karte"! Potom su ih legitimisali, vezali ih lisicama i tukli rukama i nogama po glavi i telu. Nakon toga, kako se sumnja, Isakov je iz džepa trenerke M.M. izvadio i prisvojio za sebe 10.000 dinara, a potom je tražio od B.H. da mu preda svoj novčanik, iz kojeg je on uzeo još 18.000 dinara.

Vešović je, kako se sumnja, tom prilikom, teško telesno povredio B.H. u vidu rascepa bubne opne sa leve strane, zadavši mu udarce rukama u glavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu