IMA MRTVIH, POVREĐENA I DECA: Teška saobraćajna nesreća na putu Nova Varoš - Prijepolje, dva automobila završila u reci (FOTO/VIDEO)

A. ROVČANIN

22. 07. 2023. u 19:19

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreće na putu od Nove Varoši prema Prijepolju jedna osoba je poginula, dok je više osoba povređeno, među kojima ima i dece.

ИМА МРТВИХ, ПОВРЕЂЕНА И ДЕЦА: Тешка саобраћајна несрећа на путу Нова Варош - Пријепоље, два аутомобила завршила у реци (ФОТО/ВИДЕО)

A.Rovčanin

U teškoj saobraćajnoj nesreći, gde su dva vozila beogradskih registarskih oznaka, završila u reci Bistrici, jedbna osoba je poginula, a više njih je povređeno, među kojima ima i dece, prenosi prijepoljski portal „PP Media“.

Nesreće se dogodila, u kasnim popodnevnim časovima na magistralnom putu od Nove Varoši prema Prijepolju u mestu Bistrica, u kanjonu istoimene rečice.

Šta je uzrok ove tragedije, utvrdiće prijepoljska policija koja vrši uviđaj, a na licu mesta nalazi se i lekarska ekipa. Prema nezvaničnim informacijama nastradala je ženska osoba, koja je od posledica povreda zadobijenih u nesreći izdahnula u bolnici u Prijepolju.

Saobraćaj na ovoj deonici puta, je u prekidu zbog uviđaja, a stvorile su se i kilometarske kolone iz oba pravca.

 

Inače, zbog letnje turističke sezone koja je u punom jeku, svakim danom kolone vozila kreću se prema primorju, pa se vozačima savetuje oprezna vožnja i poštovanje ograničenja brzine.

BONUS VIDEO - OVO SRBIJA NE PAMTI: Nezapamćen led kod Trstenika, sve se zabelelo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima