ISPRAĆENA UZ ZVUKE VIOLINA: Na Gradskom groblju sahranjena Novosađanka tragično nastradala na Kopaoniku

Lj.P.

22. 03. 2023. u 18:29

NA Gradskom groblju u Novom Sadu, danas je sahranjena Irena Radumilo (35), tragično nastradala 18. marta na Kopaoniku.

ИСПРАЋЕНА УЗ ЗВУКЕ ВИОЛИНА: На Градском гробљу сахрањена Новосађанка трагично настрадала на Копаонику

FOTO:Lj.P.

Na večni počinak ispraćena je uz suze i bolne jecaje, i zvuke violina i pesmu "Tiho noći..."Poslednji put, od nje su se oprostili njeni najmiliji, rodbina, mnogobrojni prijatelji, kolege. Još su svi u šoku i nevereci da su je zauvek izgubili.

Irena je, podsećamo, tragično izgubila život na Kopaoniku, kada su motorne sanke kojima se vozila sa Draganom Vujićem (39) iz Aleksandrovca koga je prethodno upoznala u kafiću na Karaman bregu, dok su se spuštali, iz još nepoznatih razloga, udarile u drvo. Oboje su zadobili povrede, kojima su podlegli.

Tragično nastradala devojka je,  prema pričama njenih kolega, bila najbolja među njima. Prani fakultet je završila kao jedna od najboljih,  sa prosekom većim od 9,50 i nastavila da se usavršava.  Mlada i uspešna pravnica, poslednjih devet godina je radila u kancelariji izvršitelja Vijadina Masnikose.

-Bila je izuzetno vredna, važila je za odličnog pravnika, i kao čovek je bila izuzetna i uzorna u svemu - kazao je Masnikosa.  - Bila je veoma posvećena poslu, a volela je i rad sa studentima Pravnog fakulteta koji su nam dolazili na praksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)