DAVIO MAJKU I PRETIO JOJ UBISTVOM NOŽEM: Strašno porodično nasilje u Zemunu

J.D.Lj.

19. 03. 2024. u 17:08

U PROSTORIJAMA Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, danas je saslušan D.P (44) zbog sumnje da je 17.marta, u Zemunu, u alkoholisanom stanju, izvršio krivično delo nasilje u porodici, odnosno nad majkom.

ДАВИО МАЈКУ И ПРЕТИО ЈОЈ УБИСТВОМ НОЖЕМ: Страшно породично насиље у Земуну

Foto Fejsbuk

On je primenom nasilja kao i pretnjom da će je pretući i ubiti, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritet svoje majke, tako što ju je davio!

Nakon što je oštećena pozvala policiju, D.P. je uzeo nož i govorio joj da će prvo nju ubiti, a onda i  da će

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Tužilaštvaosumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!