OSUMNJIČEN ZA ČAK 16 KRAĐA: Leskovčanin obijao podrume i napuštene kuće

I. M.

06. 12. 2023. u 12:24

Policija je u Leskovcu uhapsila D.Đ.(44), iz okoline grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa, teška krađa i dve teške krađe u pokušaju, a u tužilaštvu je saslušan zbog sumnje da je počinio produženo krivično delo odnosno čak 16 krađa.

ОСУМЊИЧЕН ЗА ЧАК 16 КРАЂА: Лесковчанин обијао подруме и напуштене куће

foto: I.Mitić

Policija je saopštila da se sumnja da je uhapšeni muškarac, u poslednje dve nedelje, ušao u nezaključane pomoćne prostorije jednog objekta kao i dvorište jedne napuštene kuće, u kojoj je obio katanac na podrumu, i iz njih ukrao više komada različitog alata i garderobu.

On se sumnjiči i da je u jednoj zgradi obio katanac na podrumu, a dok je pokušavao da obije drugi zatekao ga je stanar nakon čega ga je policija i uhapsila.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan je na okolnosti izvršenja produženog krivičnog dela teška krađa odnosno da je u 16 navrata obijanjem zatvorenih prostora oduzimao tuđe pokretne stvari u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko milion i 215 hiljada dinara.

Osumnjičeni se, u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, branio ćutanjem, a nakon saslušanja, na predlog tužilaštva, određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana kako ne bi uticao na nesaslušane svedoke i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na to da će u kratkom roku ponoviti krivično delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)