KINEZIMA U PANČEVU ZAPLENILI PREKO 6.000 PARI PATIKA: U svom stanu brendirali obuću - vrednost robe 21,6 miliona dinara

25. 08. 2023. u 13:49

REPUBLIČKA tržišna inspekcija zaplenila je preko 6.000 pari patika, koje su pronađene u stanu 55-godišnje Kineskinje i 38-godišnjeg Kineza u Pančevu.

КИНЕЗИМА У ПАНЧЕВУ ЗАПЛЕНИЛИ ПРЕКО 6.000 ПАРИ ПАТИКА: У свом стану брендирали обућу - вредност робе 21,6 милиона динара

D.N.

Zaplenjena roba nije imala dokumentaciju o poreklu, a njena tržišna vrednost procenjuje se na preko 21,6 miliona dinara.

Ovi državljani Kine sumnjiče se da su izvršili krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i drugih posebnih oznaka i usluga, budući da je policija u stanu pronašla 4.406 pari patika sa oznakom zaštićenih robnih marki, 1.608 pari nebrendiranih patika, kao i 42.800 nalepnica sa nazivima zaštićenih brendova.

Protiv ovo dvoje Kineza biće podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

BONUS VIDEO: BRZA I EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni osumnjičeni za dvostruko ubistvo mladića u Futogu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)