EVO GDE ĆE ZAVRŠITI NAPADAČ NA POLICAJCE U SOMBORU: Od jedne stvari zavisi kada će vinovnik dati izjavu

J. L.

09. 06. 2023. u 14:14

PETAR Vorkapić (61), koji je ranio dva pripadnike Žandarmerije a potom i sam povređen, biće premešten u Centralnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, čim njegovo zdravstevno stanje to bude dozvolilo. Tamo će ostati sve dok ne bude mogao da da iskaz tužilaštvu.

ЕВО ГДЕ ЋЕ ЗАВРШИТИ НАПАДАЧ НА ПОЛИЦАЈЦЕ У СОМБОРУ: Од једне ствари зависи када ће виновник дати изјаву

foto: RTS

Njega su u samoodbrani ranili pripadnici Žendarmerije Đuro Keča i Dragan Mićić i naneli mu povrede u ruke, zbog kojih se još uvek nalazi na Odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Somboru.

- U stalnom smo kontaktu sa lekarima koji će nam reći kada će moći da da izjavu povodom incidenta čiji je vinovnik. Takođe, u kontaktu sa nadležnima iz Centralnog zatvora u Beogradu koji ima pritvorsku bolnicu, gde će, kako je planirano, osumnjičeni biti prebačen na dalje lečenje, čim lekari daju „zeleno svetlo“ i kažu da je spreman za pevoz do tamo - rečeno nam je u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Ono što je najvažnije je da neće biti pušten na slobodu tako da nema razloga za brigu jer neće moći da utiče na svedoke niti da ponovi krivično delo.

Podsetimo, on se sumnjiči da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilje u porodici.

BONUS VIDEO: Kuća u kojoj je dečak (13) sekirom napao majku i sina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)