PRIVEDENI OBRENOVAČKI OSNOVCI KOJI SU IMITIRALI SLUČAJ IZ OŠ NA VRAČARU: Izvadili i plašili drugare plastičnim pištoljem

J.D.Lj.

04. 05. 2023. u 11:46

U Osnovnoj školi "Jefimija", u obrenovačkom naselju Rojkovac, jedan dečak (13) je jutros iskoristio trenutak kada je iz učionice izašao nastavnik i izvadio iz ranca pištolj (za koji je kasnije utvrđeno da je plastični), odmah nakon održanog minuta ćutanja i samo dan nakon masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

ПРИВЕДЕНИ ОБРЕНОВАЧКИ ОСНОВЦИ КОЈИ СУ ИМИТИРАЛИ СЛУЧАЈ ИЗ ОШ НА ВРАЧАРУ: Извадили и плашили другаре пластичним пиштољем

Foto: B. B.

Kako "Novosti" saznaju iz izvora bliskih istrazi, najpre ga je pokazao jednom drugu, koji je potom krenuo da "igračku" baci u kantu za otpatke. 

Međutim, na putu mu se preprečio drugi učenik, koji mu je uzeo pištolj iz ruku i krenuo da maše njime po učionici, zbog čega su se deca uplašila, te je krenula cika i vriska.

Samo pribranošću školskog policajca i razrednog starešine, situacija je smirena, a nastava normalno nastavljena. 

Trojica dečaka su ubrzo uhapšena i u prisustvu roditelja odvedena u policiju na saslušanje. 

- Oni su, u pratnji roditelja, odvedeni na saslušanje u Šesto odeljenje MUP Srbije, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za delo koje im bude stavljeno na teret, preći u nadležnost Višeg javnog tužilaštva, odnosno Odeljenja za maloletnike - saznajemo iz istrage.

O incidentu je obavešten i nadležni Centar za socijalni rad, kao i druge nadležne službe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove