UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PRETIO NOVINARIMA NA BANOVOM BRDU: Više javno tužilaštvo traži da mu se odredi zadržavanje

S.J.Matić

28. 05. 2022. u 13:42

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Drugom osnovnom javnom tužilaštvu da odredi policijsko zadržavanje muškarca koji je danas nasrnuo na novinarsku ekipu portala Nova S dok su izveštavali o požaru koji je izbio u restoranu brze hrane u beogradskom naselju Banovo Brdo.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПРЕТИО НОВИНАРИМА НА БАНОВОМ БРДУ: Више јавно тужилаштво тражи да му се одреди задржавање

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Takođe, on je ometao i rad ekipe TV Pink, ali i drugih novinara koji su se našli na licu mesta gde su obavljali profesionalno svoj zadatak.

Novinari će danas u svojsvu građana dati izjave policiji ovim povodom, a naloženo im je i da dostave sve snimke, audio i video, koje poseduju o ovom incidentu.

Kontakt tačka za efiksno procesuiranje napada na novinare - zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu, nastaviće da prati postupanje u ovom slučaju.

Kako nezvanično saznajemo,muškarac je identifikovan kao vlasnik restorana brze hrane "Žar" u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima