LEPA VEST ZA STANOVNIKE SRPSKE PRESTONICE: DŽejmi Oliver otvorio restoran u Beogradu - Evo kakve su cene

Novosti online

29. 03. 2024. u 10:59

ČUVENI britanski kuvar i TV zvezda Džejmi Oliver pohvalio se na Instagramu da je u Beogradu otvoren njegov restoran "Džejmis italijan" (Jamie's Italian).

ЛЕПА ВЕСТ ЗА СТАНОВНИКЕ СРПСКЕ ПРЕСТОНИЦЕ: Џејми Оливер отворио ресторан у Београду - Ево какве су цене

Foto: Printskrin

- Beograde, otvoreni smo - napisao je Oliver u priči na svom Instagram nalogu uz fotografiju osoblja ispred novootvorenog restorana na Sava promenadi, u Beogradu na vodi.

- Velike čestitke celom mom timu u @jamiesitalianserbia koji je upravo otvorio moj prvi restoran u Srbiji. Lokacija je predivna, u srcu Beograda na vodi, na obali reke Save, naveo je Oliver uz fotografiju tanjira sa specijalitetima nove gastronomske destinacije u našem gradu.

Džejmi Oliver je u priči podelio i snimak pripreme pice u njegovom beogradskom restoranu.

- Vrata su zvanično otvorena i pogledajte samo te pice! Sjajan rad tima @jamiesitalianserbia. Veoma sam ponosan na sve vas. Prenesite svima moju ljubav - napisao je poznati kuvar.

@alo_portal Čuveni britanski kuvar i TV zvezda Džejmi Oliver pohvalio se na Instagramu da je u Beogradu otvoren njegov restoran "Jamie's Italian" Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana Džejmija Olivera dostupan je i meni na kom se nalaze brojni specijaliteti italijanske kuhinje po recepturi poznatog britanskog kuvara. #foryoupage #foryou #alo #alodnevnenovine #fy #fypシ #viral #viraltiktok #restaurant #jamieoliver #jamieitalian @Jamie Oliver ♬ original sound - Alo_portal

Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana Džejmija Olivera dostupan je i meni na kom se nalaze brojni specijaliteti italijanske kuhinje po recepturi poznatog britanskog kuvara.

Cene pica se kreću od 865 („Marinara“ sa pelatom, inćunima, kaprom, belim lukom i origanom) do 1.555 dinara („San Daniele“ nazvana po poznatom pršutu uz koji još idu pelat, mocarela i straćatela sirevi, pikantna rukola i parmezan).

Najjeftinije glavno jelo su ravioli sa tartufima (975 dinara), a najskuplje biftek sa puterom od tartufa, plemenitim pečurkama i kjanti sosom (2.725 dinara).

U restoranu Džejmija Olivera možete se i zasladiti. Najpristupačnija poslastica je panakota sa pistaćima – 545 dinara, porcija sa tri kugle sladoleda je 565 dinara, a najskuplji je „amalfi čizkejk“ – 765 dinara.

BONUS VIDEO: NAJNOVIJI SNIMAK: Šta se trenutno dešava ispred kuće Dankine majke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)