Srpski litijum je među tri najvažnije teme u odnosima Zapadnog Balkana i Evropske unije, izjavio je za Demostat bivši ministar spoljnih poslova i nekadašnji generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju, Goran Svilanović.

Komentari (3)

Goran

11.01.2024. 01:16

Jedini uslov treba da bude da se srbiji i republici srpskoj otvore granice a mi ne treba da ulazimo u zajednicu evrope. Srbiji to ne treba vec nam treba postena saradnja u poslu. I to je to. Mi ne zelimo da odlucujemo za sve zemlje evrope vec samo svoju zemlju Tj Srbiju.

Boban

11.01.2024. 05:34

@Goran - Novost: Amerika posle godinu i po opet kupuje naftu od Rusije tako da Srbija treba polako okretati ledja snu zvanom EU i okrenuti se sebi, tj napraviti od sebe poslovnog partnera a ne magarca koji trči za šargarepu na štapu. EU tone,i puca po šavovima jer je zaražen dubokim fašizmom koji ih izjeda iznutra, i ljudi koji vode a koji slepo slušaju naređenja korporacija koja ih i postavila! U Evropi od 90tih godina ide degradacija političara, sem Orbana svi ostali boranija koja je nesposobna ni za mesto u kućnom savetu a ne vođenju država ili saveza!!! Srbija i narod Srbije na prvom mestu, i ne treba žuriti, 2024 godina će biti veoma turbulentna, i treba ostati po strani, sačekati, isplanirati poteze. Ps.riba smrdi od glavu, tako da će raspad EU početi od Nemačke i Francuske, jer Amerika uvek izlazi iz svake krize ili rata bogatija

ga

11.01.2024. 08:09

Да да. Тако су улагали милијарде и у афричке колоније а извукли стотине милијарди. Исти сценарио следи и нама