STIŽE POVEĆANJE PENZIJA: Objavljen kalendar isplata, evo kome prvo leže novac na račun

Novosti online

24. 01. 2023. u 12:56

ISPLATA januarskih penzija počeće 2. februara, kada će penzije dobiti korisnici iz kategorije samostalnih delatnosti, a sa januarskim čekom penzionerima sleduje i povišica od 12,1 odsto, sa kojom će prosečna penzija u Srbiji iznositi oko 37.825 dinara.

СТИЖЕ ПОВЕЋАЊЕ ПЕНЗИЈА: Објављен календар исплата, ево коме прво леже новац на рачун

Foto: P. Milošević, N. Skenderija

Prema kalendaru isplata koji je objavio Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, 4. februara počeće isplata na tekuće račune vojnim i poljoprivrednim penzionerima, a 6. februara korisnicima iz te dve kategorije penzionera koji primanja dobijaju na kućne adrese ili ih podižu na poštanskim šalterima.

Penzije će poslednji dobiti korisnici iz kategorije zaposlenih, pa će onima koji su se opredelili da penzije primaju preko tekućih računa primanja početi da pristižu 9. februara, a ostalima 10. februara.

BONUS VIDEO: MORAVSKI KORIDOR VEĆ DONEO BOLjI ŽIVOT - U Trsteniku osećaju benefite budućeg auto-puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024