Ilon Mask dolazi u Srbiju?

Promo

01. 07. 2022. u 10:00

Novim Sadom je odjeknula vest da Ilon Mask i njegova nova devojka Nataša Baset dolaze na Egzit festival kao gosti kompanije Minakva, da su rezervisali Dunavsku palmu, poznatu vilu na obali Dunava, i za to platili čak 16.000 evra. Obratili smo se Tanji Malbaši radi provere ove vesti.

Илон Маск долази у Србију?

Foto AP

- Na pitanje da li je neko iz Minakve organizovao dolazak Ilona Maska u Srbiju, Tatjana Malbaša je odgovorila: "Upućen mu je poziv. Vilu Dunavska palma smo rezervisali u periodu Egzita i očekujemo odgovor g. Maska u narednih nekoliko dana".

- Na pitanje da li je istina da će zakup vile Dunavska palma koštati 16.000 evra, gđa Malbaša je odgovorila: "Ne bih mogla o tome da komentarišem, ali izgleda da ste dobro obavešteni"

- Da li je istina da dolazi sa novom devojkom - "To ne znamo, ali gospođica Nataša Baset   je uključena u pripremu dolaska."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)