Polaznicima Digitalne akademije CDT PKS na raspolaganju četiri programa, u pripremi tri nova

Novosti online

18. 04. 2023. u 12:25

VLASNICIMA i menadžerima malih i srednjih preduzeća, koji žele da unaprede znanja i veštine iz domena digitalne transformacije, ponovo je na raspolaganju Digitalna akademija Centra za digitalnu transformaciju PKS (CDT PKS) - inovirana i unapređena interaktivna platforma dizajnirana kao efikasna podrška privredi da unapredi dnevno poslovanje.

Полазницима Дигиталне академије ЦДТ ПКС на располагању четири програма, у припреми три нова

Foto: PKS

Digitalna akademija korisnicima nudi četiri programa: Osnove digitalne transformacije, Digitalni marketing, Poslovanje orijentisano ka korisniku i Poslovni modeli i inovacije, a u pripremi su i tri nova - Poslovni procesi, Veštačka inteligencija i Blockchain.

Programi sadrže video predavanja, materijale za čitanje, testove za evaluaciju stepena znanja korisnika, kao i sertifikat o završenom programu.

Kroz programe Digitalne akademije do sada je prošlo više od 300 korisnika, koji stečeno znanje sa velikim uspehom primenjuju u poslovanju.

U ponudi CDT PKS je i nova usluga, portal Digitalni privredni vodič, www.dpv.rs

 Ovaj sajt namenjen je privrednicima i kompanijama kako bi im omogućio brzo i kvalitetno predstavljanje najširoj publici, lako pronalaženje novih poslovnih partnera i efikasno poboljšanje poslovanja.

Upisom na portal kompanije dobijaju personalizovanu stranu na sajtu na srpskom i engleskom jeziku, jednu kompanijsku digitalnu vizit kartu, analizu vidljivosti na Google, brz pristup informacijama o firmi, proizvodima i uslugama, kao i druge benefite. Više informacija o dodatnim uslugama koje nudi Digitalni privredni vodič na linku

Takođe među novim servisima je i platforma Valuator  www.valuator.rs  koja je značajno olakšala proces nabavke svim korisnicima. Prednost je što se svi zahtevi i pristigle ponude nalaze na jednom mestu, a korisnik ima uvid u statistiku i analitiku pristiglih ponuda. Umesto da se svakom dobavljaču ponaosob šalju zahtevi, korisnik šalje jedan zahtev svim dobavljačima jednim klikom. Uz to, sve pristigle ponude povezane su sa poslatim zahtevom i nalaze se na jednom mestu, pa je upoređivanje cena i uslova neuporedivo lakše.

Platforma Valuator je prvenstveno namenjena vlasnicima i direktorima u  preduzećima koja omugućava monitoring u procesu nabavke, kao i upravljanjem budžetom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!