JASNA I NJEN SUPRUG SU ŽIVOT U GRADU ZAMENILI PODSTANARSKIM U SELU: Imaju osmoro dece i na zakupljenoj zemlji uspešnu farmu tovljenika (FOTO)

Novosti online

20. 10. 2023. u 18:28

JASNA Dulić je jedna mlada, hrabra žena koja pokazuje kako je moguće uz malo truda biti veliki poljoprivrednik i obezediti svojoj porodici prosperitet. Njena mnogobrojna porodica joj je najveća podrška. Jasna obrađuje skoro 8 hektara zemlje. Tuđe.

ЈАСНА И ЊЕН СУПРУГ СУ ЖИВОТ У ГРАДУ ЗАМЕНИЛИ ПОДСТАНАРСКИМ У СЕЛУ: Имају осморо деце и на закупљеној земљи успешну фарму товљеника (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Jasna i njen suprug su jedno od skoro vojvođanskih mladih bračnih parova koji su želi da život u gradu zamene podstanarskim seoskim.

Kuću su sredili po svojoj meri, a dvorište sada postaje raj za njene mališane. U porodičnom poslu, maltene učestvuju svi.

Jasna je među kandidatima u izboru za "Najdomaćina 2023".

U toku je izbor za najboljeg poljoprivrednika Srbije u pet kategorija. Ukupni nagradni fond iznosi 7.000.000 dinara, dok je glavna nagrada za Najdomaćina Srbije 2.000.000 dinara! Kategorije su stočarstvo, ratarstvo, voćarstvo, povrtarstvo i organska proizvodnja, a prijave se vrše klikom na link.

Svakog dana, predstavljaćemo kandidate na osnovu njihovih prijava za učešće. Imaćete tako priiku da ih upoznate kroz njihovu "ličnu kartu".

Foto: Privatna arhiva

 

*Gazdinstvo: Jasna Dulić

*Mesto: Vojvodina

*Naziv farme: Farma svinja Dulić - Đurđin

*Delatnost: Porodica Dulić se bavi svinjarstvom. Poseduju 150 krmača, prasadi i tovljenika. U zakupu imaju 7,5 hektara zemlje

*Dalja prerada: Mesa

*Mreže:

Podsetimo, pored vaših prijava žiri će koristiti i jasno definisane kriterijume da izdvoji 100 najboljih poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji, od kojih će nakon toga izdvojiti 11 najboljih.

Ako vaš porodični posao ili posao neko koga znate odgovara navedenim kriterijuma pozivamo vas da se prijavite klikom na ovaj link.

Projekat se organizuje uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Privredne komore Srbije, a Novosti će kao medijski partner okupiti najrelevantije stručnjake i zvaničnike agro sektora i spojiti ih sa najboljih srpskim poljoprivrednicima. 

Veliko finale održaće se u decembru 2023, a prethodiće mu niz regionalnih događaja koji će na lokalnom nivou predstaviti zajednici najistaknutije poljoprivrednike među njima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)