OGLASILA SE BOJANA MALJEVIĆ I CITIRALA: "Jednom ću svedočiti protiv dvojice"

Novosti onlajn

23. 03. 2021. u 10:22

GLUMICA Danijela Štajnfeld otkrila je zameniku višeg tužioca da je moćnik iz filmske industrije koji ju je pre više godina silovao navodno njen kolega - Branislav Lečić.

ОГЛАСИЛА СЕ БОЈАНА МАЉЕВИЋ И ЦИТИРАЛА: Једном ћу сведочити против двојице

Foto: Printscreen/Jutjub

Kako je ova vest brzo odjeknula i izazvala buru u javnosti, i to kao i uvek ponajviše na društvenim mrežama, mnogo javnih ličnosti se oglasilo povodom ovog slučaja i izrazilo svoj stav.

Prednjači veliki broj glumica koje su na svojim društvenim mrežama tokom jučerašnjeg dana delile izraze podrške prema Danijeli Štanjfeld.

Između ostalih, na svom Tviter nalogu oglasila se i glumica Bojana Maljević, koja je podelila dva tvita sa sadržinom koja se očigledno odnosi na pomenuti slučaj, ali iz kojih se ne može jasno razumeti kontekst, to jest koga u ovom slučaju glumica podržava.

- "Jednom ću svedočiti protiv dvojice." A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre - najpre je napisala Maljevićeva, pa dodala:

- Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge.

Podsetimo, nakon vesti da ga je Danijela Štajnfeld imenovala kao moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao, glumac Branislav Lečić oglasio se nekoliko puta.

U svojoj poslednjoj izjavi rekao je:

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo!

Više o tome pročitajte u posebnoj vesti KLIKOM OVDE!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!