DRAGAN NEĆE VEROVATI ŠTA GA JE SNAŠLO, A MIRJANA PRIZIVALA DOBITAK: Dobitnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" za "Novosti"

Милица Шкорић
Milica Škorić

18. 05. 2024. u 19:30

NOVI ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" traje od 25. aprila do 8. juna 2024. Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beograd, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra. Pet javnih izvlačenja se održava od 11. maja do 8. juna, a danas su izvučeni novi dobitnici stanova.

ДРАГАН НЕЋЕ ВЕРОВАТИ ШТА ГА ЈЕ СНАШЛО, А МИРЈАНА ПРИЗИВАЛА ДОБИТАК: Добитници наградне игре Узми рачун и победи за Новости

Foto: Printskrin/RTS

Jednoiposoban stan od 46 kvadrata u naselju Zemunske kapije dobio je Dragan Radenović za račun sa Zvezdare, koji je iznosio 1.500 dinara.

Draganov sin za "Novosti" je izjavio da nije ni siguran da li je njegov otac saznao da je dobio stan u nagradnoj igri, jer se kako kaže, nalazi u gostima.

- Evo razmišljam se da ga pozovem pošto je u gostima, pa ne znam da li trenutno vozi, ne bih da ga isprepadam. On je čuvao svaki račun i generalno igra sve nagradne igre, tako da se ovaj put isplatilo - rekao je on i smatra da Dragan neće verovati kad bude čuo ovu vest.

- Mislim da neće poverovati, verovatno će hteti sve da isproverava. Siguran sam da neće spavati od uzbuđenja.

Dvosoban stan od 54 kvadrata, takođe u naselju Zemunske kapije, dobila je Mirjana Milovanović za račun iz Ćićevca od 2.133 dinara.

Kako za "Novosti" kaže Mirjana, bila je u šoku kada je saznala da je upravo ona dobitnica stana.

- Presrećna sam. Imala sam intuiciju da ću biti izvučena. Prizvala sam - kaže Mirjana kroz smeh i dodaje:

- Odmah sam lepe vesti podelila sa ćerkom kojoj ću i ostaviti ovaj stan. Igram nagradne igre i nastaviću tako.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!