NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum

Promo

18. 04. 2024. u 16:00

VRATA startap zajednice u Srbiji ponovo se otvaraju ka Univerzumu!

НОВИ КРУГ ИДЕЈА: Компанија Mozzart покреће трећи циклус стартап програма Универзум

Foto: Promo

Nakon dva kruga uspešnog lansiranja startapova, zvanično je otvoren treći ciklus programa Univerzum koji je pokrenula kompanija Mozzart. Program je namenjen timovima čiji je proizvod u fazi finalne pripreme za izlazak na tržište iz oblasti zabave, sporta i rekreacije, marketinga, poslovnih procesa, finansija i zelene ekonomije a nedostaje im podrška za prve korake ka tržištu.

Prijave su otvorene na sajtu univerzum.info do 7. maja 2024. godine, a izabrane startape tokom četvoromesečnog programa očekuje mentorska podrška u skladu sa potrebama tima, usko fokusirane edukacije, niz aktivnosti, događaja i mogućnosti korišćenja besplatnog prostora za rad. Najbolji tim biće nagrađen sa 20.000 eura, dok će još dva tima koja pokažu napredak i posvećenost dobiti po 5.000 evra za podršku u daljem radu.

Univerzum će timove voditi kroz process do lansiranje proizvoda, prikupljanje povratnih informacija sa tržišta i akviziciju prvih korisnika. Takođe, izabrani startap timovi će, osim obezbeđenog prostora za rad, dobiti i priliku da na završnom događaju predstave svoje ideje investitorima.

Za program mogu da se prijave timovi od minimum dva člana, čiji je barem jedan državljanin Republike Srbije, a čija kompanija u momentu prijavljivanja nije starija od tri godine. U programu mogu učestvovati i neformalni timovi koji u trenutku prijavljivanja i tokom učešća nisu registrovano pravno lice.

Tokom prošlogodišnjeg ciklusa pobeda je pripala timu "Match IT” koji je razvio platformu za bržu i kvalitetniju regrutaciju IT kadrova, dok su ostali timovi tokom trajanja programa korz mentorsku podršku unapredili svoje proizvode. Kompanija Mozzart i ove godine projekat Univerzum realizuje u saradnji sa ICT Hubom.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)