OBLAČNO U SRBIJI: Kiša se očekuje u ova tri dela zemlje

Милица Шкорић
Milica Škorić

21. 02. 2024. u 15:30

DO kraja dana u Srbiji se zadržava promenljivo oblačno vreme, dok se ređa kiša ili pokoji lokalni pljusak očekuje ponegde na jugu, istoku i jugoistoku Srbije, kao i na jugu Banata.

ОБЛАЧНО У СРБИЈИ: Киша се очекује у ова три дела земље

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Padavine će biti kratkotrajnog karaktera. Na višim planinama očekuje se pojava slabog snega.

Već od sutra osetno toplije, tako da će maksimalna temperatura narednih dana biti i do 20 stepeni. Očekuje se pojačanje južnog vetra, tako da će košava tokom vikenda biti jakog intenziteta. Tokom vikenda će, prema prognozi, biti oblačno, povremeno sa kišom, ali ostaje relativno toplo.

S obzirom na to da do kraja februara nema značajnijeg zahlađenja i da temperatura ostaje znatno iznad proseka, velike su šanse da ovaj februar bude jedan od najtoplijih od kada se vrše merenja.

BONUS VIDEO: PARALISAN SAOBRAĆAJ OD NOVE VAROŠI PREMA ZLATIBORU - Sneg ne prestaje, oboreno drveće, kamioni stoje

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata