SNEŽNO JUTRO I MINUS: Evo gde će danas biti "prolećno vreme" i kakvo nas vreme očekuje za vikend

Novosti onlajn

26. 01. 2024. u 08:00

TOKOM današnjeg jutra biće oblačno na istoku i jugu Srbije sa malo kratkotrajne kiše ili snega. Tokom dana u svim krajevima suvo sa sunčanim periodima uz malu do umerenu oblačnost i toplije od proseka.

СНЕЖНО ЈУТРО И МИНУС: Ево где ће данас бити пролећно време и какво нас време очекује за викенд

Foto: Tanjug

Prema vremenskoj prognozi RHMZ-a, više sunčanih sati biće na severu i zapadu Srbije. Uveče naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu u noći ka suboti koja se premešta od severa ka jugu. Vetar umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan.

Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 4°C, a maksimalna od 7°C do 12°C. Uveče kiša na severu i zapadu Vojvodine i premešta se ka jugu. Temperatura u 22 sata od 3°C do 6°C.

Vreme u Beogradu

Sunčani periodi uz malu do umerenu oblačnost. Uveče naoblačenje sa kišom u noći ka suboti. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C u centru, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo, a nakon ponoći kiša. Temperatura u 22 sata oko 6°C.

Vreme narednih dana

U subotu ujutru na severu Srbije razvedravanje, a u centralnim, istočnim i južnim predelima oblačno sa slabom kišom, susnežicom i snegom pre podne. Padavine prestaju po podne, ali će ih ponovo biti u noći ka nedelji. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini vrlo jak. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 5°C do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 č. od 0°C do 4°C.

U nedelju hladnije, na severu Srbije suvo i promenljivo oblačno, a u ostalim predelima oblačno sa susnežicom i snegom povremeno. Maksimalne dnevne temperature u rasponu od 3°C do 7°C. Prvih nekoliko dana iduće sedmice suvo, ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana sunčani periodi i dnevna temperatura u postepenom porastu.

BONUS VIDEO: SNEG ZAROBIO MATI AMFILOHIJU - Zavejalo na severu Crne Gore, meštani oslobodili manastir Šudikovo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove