SVE VAŽNE INFORMACIJE NA JEDNOM MESTU: Kada se prijaviti i kako do turističkih vaučera za odmor u Srbiji?

Tanjug

13. 01. 2024. u 12:09

PRIJAVA građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počinje 15. januara na šalterima javnog preduzeća "Pošta Srbije" na teritoriji cele zemlje.

СВЕ ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Када се пријавити и како до туристичких ваучера за одмор у Србији?

Foto: Profimedia/Ilustracija

U saopštenju Ministarstva turizma i omladine, objavljenom 12. januara, navodi se da pravo na vaučere imaju zaposleni u visini zarade do 80.000 dinara, nezaposleni, penzioneri, kao i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, nosioci prava na tuđu negu i pomoć, ratni vojni invalidi, studenti i nosioci poljoprivrednih gazdinstava.

Građanima će biti na raspolaganju 100.000 vaučera u maksimalnoj vrednosti od 10.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera.

Trenutno je više od 4.000 prijavljenih ugostitelja u čijim smeštajnim objektima će građani moći da koriste vaučere, a otvoren je poziv i ostalim ugostiteljima da se priključe do kraja trajanja akcije.

Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2024. godine.

BONUS VIDEO: AU, BRATE, NE MOGU DA TI PRIČAM: Pitali smo vas koji vam je bio najluđi provod za NG

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu