GDE SI PARKIRAO SANKE I IRVASE? Popularni Deda Mraz na druženju sa mališanima zaposlenih u "Novostima", u "MTS dvorani" (FOTO)

S. V.

24. 12. 2023. u 15:09

BUDITE dobri kao i ove godine, slušajte mame, tate, bake, deke, vaspitače, nastavnike, vredno učite... I zapamtite, dragi mališani, dobro se uvek dobrim vraća.

ГДЕ СИ ПАРКИРАО САНКЕ И ИРВАСЕ? Популарни Деда Мраз на дружењу са малишанима запослених у Новостима, у МТС дворани (ФОТО)

Foto D. Milovanović

Odzvanjale su juče "MTS dvoranom" u Beogradu ove reči upućene najmlađima od njihovog omiljenog lika u vreme novogodišnjih praznika - Deda Mraza. Odzvanjale su pred mnogobrojnim mališanima uoči Nove 2024. godine, ali i pred njihovim roditeljima, podsetivši ih na to kako je biti dete. Među razdraganom decom našli su se i oni, nama najmiliji - naslednici zaposlenih u našoj kući - "Novostima"!

- Srećni vam novogodišnji i božićni praznici - čulo se na svakom koraku.

Veselili su se najmlađi, ali i glumci koji su u velikoj sali izveli predstavu "Izbor za Deda Mraza".

Gledali su klinci i klinceze kako Deda Mraz odlazi u penziju. Organizuje se televizijsko takmičenje za izbor novog "bradonje". U finale ulaze dva kandidata koji, zajedno sa svojim suprugama, moraju da ispune razne zanimljive, duhovite i avanturističke zadatke kako bi pobedili. Dečji smeh odzvanjao je salom u "MTS dvorani" gotovo ceo sat, koliko je trajalo izvođenje.

A pre predstave, mališani nisu mogli da skinu osmehe sa lica. Bilo je i onih, pomalo stidljivih, ali na kraju ipak zadovoljnih kada su videli kese sa poklonima. Uz slatkiše i stihove najpoznatijih dečjih novogodišnjih pesama, deca su strpljivo čekala da dođu na red za fotografisanje sa Deda Mrazom i uvere se da je njegova brada zaista prava.

Pitala su deca koliko ima snega i koliko je hladno tamo gde Deda Mraz živi, gde je Baka Mrazica, gde je parkirao sanke i ostavio irvase.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)