DIMITRIJA (20) NEMA ČETVRTI DAN: Majka Kruševljanina nestalog u Berlinu - Svi ga tražimo, sutra se uključuje i ambasada Srbije

S.BABOVIĆ

31. 07. 2023. u 21:59

POTRAGA za mladićem Dimitrijem Ivanovićem (20), čiji je nestanak prijavljen policiji u Berlinu, četvrti dan, bez novih vesti i bez novih detalja nestanka.

ДИМИТРИЈА (20) НЕМА ЧЕТВРТИ ДАН: Мајка Крушевљанина несталог у Берлину - Сви га тражимо, сутра се укључује и амбасада Србије

Foto:FB

Pod kojim okolnostima je napustio hotelski smeštaj gde su ga videli poslednji put objavljeno je odmah: u papučama, sa pasošem, ali nije poneo mobilni telefono, kako je "Novostima" ispričala Dimitrijeva majka Biljana Marinković. Ona se, kao što je to poznato i čula sa njim u četvrtak.

U potragu za mladićem uključena je i kruševačka policija, a od utorka će biti i ambasada naše zemlje u Nemačkoj. 

- Ima iskustva sa putovanjima, inteligentan je i savršeno govori i engleski jezik - kaže za "Novosti" Biljana. - Kad je odlazio, sa sobom je poneo pasoš, ali ne i mobilni telefon.

Na hiljade korisnika društvenih mreža pokušava da pomogne uznemirenoj porodici od trenutka kada je osvanula vest o nestanku mladića iz Srbije, na portalima u Nemačkoj.

U potragu su uključeni i prijatelji porodice. Sve moguće mere preduzete su da mladić nađe. Proverene su i bolnice.

Brojni korisnici društvenih mreža pokušavaju da pomognu, razmenjujući apele porodice. Svi koji veruju da imaju informaciju, koja može pomoći u potrazi, mogu se javiti policiji u Nemačkoj, kao i na brojeve telefona 00385 92 4042 269 i 0645616500.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)