OVAJ DEO AUTOMOBILA LOPOVI NAJVIŠE KRADU: Pola Beograda se vozi bez njega

Novosti Onlajn

10. 06. 2023. u 21:33

POJEDINI vozači u Srbiji žale se na krađu katalizatora.

ОВАЈ ДЕО АУТОМОБИЛА ЛОПОВИ НАЈВИШЕ КРАДУ: Пола Београда се вози без њега

Foto: Depositphotos

– Na parkingu kod isključenja sa auto-puta drugaru skinuli katalizator – napisao je u upozorenju jedan korsnik društvenih mreža i objavio na Instagram stranici “Serbia live Beograd” uz fotografiju.

Međutim, reklo bi se da ovo nije usamljen slučaj s obzirom da se javilo još nekoliko korisnika sa sličnim problemom.

– Meni su takođe ukrali katalizator pre dve nedelje na Karaburmi. Utešna činjenica koju mi je mehaničar rekao jeste da pola Beograda nema katalizator – napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

BONUS VIDEO: ŠIPKOM LUPAO PO KOLIMA, NAPAO VOZAČA - Snimak divljanja muškarca u selu kod Kruševca

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!