KAKVA SRPSKA DOBRODOŠLICA ZA BERA GRILSA I SINGA: Medved jurio poznatog glumca, a onda se iznad provalije ukazao helikopter MUP (FOTO)

Novosti online

09. 08. 2022. u 18:09

KAKVA dobrodošlica! Budimo zahvalni srpskoj policiji što nas je spasla!

КАКВА СРПСКА ДОБРОДОШЛИЦА ЗА БЕРА ГРИЛСА И СИНГА: Медвед јурио познатог глумца, а онда се изнад провалије указао хеликоптер МУП (ФОТО)

Foto: Printscreen/Netflix

Ovako se čuveni britanski avanturista Ber Grils zahvalio pripadnicima našeg MUP u epizodi emisije "Ranvir Sing protiv divljine - uz Bera Grilsa" objavljenoj na "Netfliksu".

Epizoda u kojoj čuveni britanski avanturista Ber Grils preživljava na Staroj planini u Srbiji počela je sa emitovanjem, a od svih njegovih opasnih putešestvija baš ova snimljena u našoj zemlji ima ubedljivo najbolji uvod, a ništa manje atraktivan i kraj.

Naime, Ravir Sing, poznata indijska filmska zvezda, na početku snimanja epizode na Staroj planini, našao se na meti medveda. Nakon što je Sing stigao do provalije u pokušaju da pobegne, na nebu se ukazala najsavremenija letelica H-145M Helikopterske jedinice MUP Srbije iz koje je izašao Ber Grils koji ga je izvukao iz opasne situacije.

Kada su se našli u letelici, Grils i Sing su se zahvalili svojim spasiocima, koji su im poželeli dobrodošlicu.

- Budimo zahvalni srpskoj policiji što nas je spasla - rekao je Grils.

Foto: Printscreen/Netfliks

Potom su Grils i Sing na Staroj planini tragali za Natalijinom ramondom, cvetom feniksom koji je srpski simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu, i golgote kroz koju su prošli naš narod i vojska. Kada su je pronašli Grils poziva Singa da krenu, rečima:

- Požuri,  srpska vojska nikada ne kasni.

Foto: Printscreen/Netfliks

U kadru se tada pojavljuje najmoderniji transporter Vojske Srbije koji ih odvozi.

Mediji su ranije objavili da je Grils oduševljen Srbijom, Starom planinom i našom kuhinjom.

Goran Karadžić, direktor JP "Stara planina", otkrio je prošlog meseca i da Grils ima ogromnu želju da upozna najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)