SRPSKI LEKARI ZAROBLJENI NA AERODROMU U FRANKFURTU "Ne daju nam kofere, kažu nam da idemo u hotel"

Novosti online

26. 06. 2022. u 08:12

AVION Lufthansa kompanije na liniji Frankfurt-Beograd kasni sa poletanjem, odnosno poletanje je odloženo, objavljeno je na Instagram stranici 192.rs uz fotografiju putnika koji čekaju u kilometarskom redu.

СРПСКИ ЛЕКАРИ ЗАРОБЉЕНИ НА АЕРОДРОМУ У ФРАНКФУРТУ Не дају нам кофере, кажу нам да идемо у хотел

foto: Shutterstock

- Veliki broj letova sa tog aerodroma prema drugim destinacijama je potpuno otkazan. Najverovatnije se radi o nepovoljnim vremenskim uslovima - navedeno je na pomenutom profilu, prenosi "Blic".

Na aplikaciji "Flajt radar" stoji da let kasni, a trebalo je da poleti u 21.50 po lokalnom vremenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Ovo je nečuveno. Ne daju nam kofere, nemamo svoje stvari kod sebe. Kažu nam da idemo u hotel. Sve je već bukirano, ne možemo ni smeštaj da nađemo - pričaju srpski lekari dr Dragan Stajić i dr Dejan Dimitrijević, nekolicina od oko 100 ginekologa i ortopeda iz naše zemlje, koji su zarobljeni na aerodromu u Frankfurtu pošto im je otkazan let za Beograd.

Dr Stajić i dr Dimitrijević boravili su u Lisabonu na Kongresu ginekologa i ortopeda Srbije. Putovali su preko agencije "Fog". Večeras su krenuli iz Lisabona, presedanje je trebalo da bude u Frankfurtu i potom da se upute za Beograd. Međutim, stali su na pola puta zbog - štrajka zaposlenih na aerodromu.

Ali i to ne bi bio tako veliki problem da nisu ostali bez svojih kofera koje su predali pre nego što je otkazan let. Rečeno im je da do ponedeljka neće biti letova za Beograd i da sutra dođu po prtljag.

- Ovi je nečuveno. Ne daju nam kofere, nemamo svoje stvari kod sebe. Kažu nam da idemo u hotel. Sve je već bukirano, ne možemo ni smestaj da nađemo. Lufthansa nam nudi avion u ponedeljak, za svega desetak ljudi. Svi moramo na posao već tada. Molimo organe naše zemlje, ministarstvo ili ambasadu da se uključe i pomognu u rešavanju ovog problema - kažu za medije ginekolozi dr Dragan Stajić i dr Dejan Dimitrijević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)

OTEŽANO DISANJE, GLAVOBOLJE, UBRZAN RAD SRCA... Beograđani se žale na brojne tegobe, lekar objasnio o čemu je reč i kako možemo sebi pomoći