VULIN UPUTIO SAUČEŠĆE PORODICI BELOG MARKOVIĆA: "Zauvek će ostati u našim srcima, kao i njegova dela"

Novosti onlajn

20. 01. 2022. u 12:13

MINISTAR unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća porodici, prijateljima i poštovaocima, povodom smrti srpskog književnika Radovana Belog Markovića.

ВУЛИН УПУТИО САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ БЕЛОГ МАРКОВИЋА: Заувек ће остати у нашим срцима, као и његова дела

Foto: MUP

- Radovan će zauvek ostati u našim srcima, baš kao i njegova dela iz kojih će buduće generacije mladih Srba učiti o svom narodu, njegovim vrlinama, kvalitetima i svim specifičnostima koje naš narod čine tako jedinstvenim i posebnim. 

Odlazak Belog Markovića je nenadoknadiv gubitak za porodicu i prijatelje, ali i za srpsku književnost i čitav kolubarski kraj koji je upravo Marković i najtačnije i najlepše opisao u svojim delima - istakao je ministar policije i predsednik PS-a Aleksandar Vulin u telegramu saučešća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)