OGLASIO SE MATEJEV DRUG S KOJIM JE BIO U BEOGRADU: "Istinu znaju oni koji nas poznaju"

Novosti online

09. 01. 2022. u 21:39

M. B., jedan od šestorice drugova Mateja Periša (27), sa kojim je bio u Beogradu, a potom nestao, objasnio je zbog čega se prijatelji sa kojima je Splićanin bio u izlasku pre nego što mu se gubi trag, ne govore za medije.

ОГЛАСИО СЕ МАТЕЈЕВ ДРУГ С КОЈИМ ЈЕ БИО У БЕОГРАДУ: Истину знају они који нас познају

Foto: M. Anđela i Nestali.hr

- Najbitnije je da istinu znaju oni koji nas poznaju i oni koji treba da znaju kako bismo sačuvali svoju privatnost i mir, a s ciljem da i dalje budemo maksimalna podrška Matejevoj porodici i svim istražnim organima koji učestvuju u njegovom pronalasku. Internet je pun laži i neistine. Gospodin Nenad Periš govori u ime svih nas - rekao je M. B. za "Kurir" i zahvalio se na razumevanju.

Inače, na društvenim mrežama je sve više komentara na račun Matejevih prijatelja iz Splita, sa kojima je bio u Beogradu. Mnogi se pitaju zbog čega oni lično ne učestvuju u potrazi, kao i zbog čega se ne oglase i ne stave tačku na sve spekulacije o tome šta se dešavalo u klubu pre nestanka Periša.

Da podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra tokom izlaska u klub Gotik. Drugovi su nestanak prijavili 31. decembra u popodnevnim časovima.

BONUS VIDEO: SPLIĆANIN BORAVIO U NAPUŠTENOJ KUĆI: Pogledajte gde je Mateja svratio pre nego što mu se gubi trag

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove