EVO KAKO DA SE PRIJAVITE ZA PENZIONERSKU KARTICU: Samo par klikova do popusta za penzionere

Novosti online

15. 03. 2023. u 13:19

PENZIONERI od danas mogu da se prijave za karticu sa kojom će od 1. oktobra moći da ostvare popuste na robu i usluge. Zahtevi se, osim u filijalama PIO, kojih ima 170 u Srbiji, mogu podneti onlajn.

ЕВО КАКО ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРСКУ КАРТИЦУ: Само пар кликова до попуста за пензионере

Foto P. Milošević

Prijava za penzionersku karticu onlajn na portalu PIO fonda (/www.pio.rs/sr/penzionerske-kartice) vrlo je jednostavna i podrazumeva samo par koraka:

1. Štrikliranje polja za izradu kartice na latiničnom pismu (ko želi na ćirilici ne popunjava).

2. JMBG broj

3. Imejl adresa

4. Štrikliranje polja za pristanak da se koriste podaci sa fiskalnog računa (za robu i usluge u vezi s karticom, od Poreske uprave)

4. Pristanak za prijem obaveštenja o pogodnostima kartice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima