ŠOKANTNA ZBIVANJA NA NEOTVORENOM PUTU LUBNICE-KOLAŠIN: Građani čekaju na tunel, šverceri prolaze?

M. SEKULOVIĆ

12. 02. 2024. u 14:53

DOK građani severoistoka Crne Gore četiri godine čekaju na otvaranje tunela ''Klisura'' na regionalnom putu Lubnice-Kolašin i svakih par meseci dobijaju obećanje o ''brzom'' otvaranju tunela i puta, čverceri po svoj prilici, tuda putuju nesmetano.

ШОКАНТНА ЗБИВАЊА НА НЕОТВОРЕНОМ ПУТУ ЛУБНИЦЕ-КОЛАШИН: Грађани чекају на тунел, шверцери пролазе?

Foto: M. Sekulović

Naime, policija je danas u Smailagića Polju, nadomak Kolašina, zaustaviila ščeper, krcat obućom, opremom za mobilne telefone i drugom robom, koja je navodno trebala da završi u Baru.

Policija je zadržala vozača kamiona, protiv koga će biti podnesena krivična prijava zbog nedozvoljene trgovine, a istražitelji će se pozabaviti i ulogom radnika koji rade u tunelu koji je zabranjen za saobraćaj osim za ''privilegovane''. Ispituje se kako je kamion prošao tunelom ilegalno, jer ovaj put još uvek zvanično nije otvoren za saobraćaj.       

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)