INCIDENT U PLJEVALJSKOM MANASTIRU SVETA TROJICA: Napadnuti monasi, radnici i gosti (VIDEO)

M. D.

14. 08. 2023. u 15:05

NEPOZNATO lice je u nedelju ispred manastira Sv. Trojice vređalo monahe, radnike i goste, a potom je stado koza, koje se nalazi u vlasništvu manastira, oterano u centar grada.

ИНЦИДЕНТ У ПЉЕВАЉСКОМ МАНАСТИРУ СВЕТА ТРОЈИЦА: Нападнути монаси, радници и гости (ВИДЕО)

Foto: dnevne novine Dan

Nakon što su u nedelju postali viralni video-zapisi na kojima se može videti stado od pedesetak koza na ulicama Pljevalja, na Fejsbuk stranici Pravoslavna Pljevlja objavljeno je da se u nedelju desio neobičan incident.

Oni su objasnili da je nepoznato lice vređalo monahe, radnike i goste, a potom je stado koza, koje se nalazi u vlasništvu manastira oterano u centar grada. Incident se desio neposredno po odsluženoj Svetoj liturgiji, kada je još uvek znatan broj vernika bio u manastiru.

- Osoba koja je danas u manastiru Sv. Trojice uznemiravala bratiju, radnike i prisutne goste a zatim oterala koze u centar grada, napisano je Fejsbuk stranici „Pravoslavna Pljevlja“.

Stado koza se duže vreme kretalo centralnim gradskim ulicama, zadržavalo ispred radnji i lokala, dok na kraju nije usmereno opet prema manastiru Sveta Trojica, koji se nalazi sa druge strane Gradskog parka. Pojava koza u centru grada zbunila je Pljevljake, međutim, u tom momentu se nije znalo šta se prethodno desilo.

https://www.facebook.com/photo?fbid=681293757374357&set=a.557949679708766

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!