MIJATOVIĆ OSUMNJIČEN ZA ŠVERC 100 KG KOKAINA: Budvaninu određen pritvor od 72 časa

Novosti online

13. 06. 2023. u 23:16

BUDVANIN Ivan Mijatović uhapšen je zbog sumnje da je sa uhapšenim predsednikom Opštine Budva Milom Božovićem švercovao 100 kilograma kokaina.

МИЈАТОВИЋ ОСУМЊИЧЕН ЗА ШВЕРЦ 100 КГ КОКАИНА: Будванину одређен притвор од 72 часа

Foto: Vesna Radojević

Na saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu, Mijatović je, u prisustvu izabranih branilaca, izneo odbranu, a nije odgovarao na pitanja državnog tužioca.

-Nakon saslušanja, određeno mu je zadržavanje 72 časa od časa lišenja slobode, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će ponoviti krivično delo. Pojedini dokazi za osnovanost sumnje da je osumnjičeni učinio krivično delo su prikupljeni u saradnji Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Agencije Evropske unije za saradnju organa za sprovodjenje zakona - EUROPOL, koja će se nastaviti, saopštio je specijalni tužilac Vukas Radonjić.

Mijatoviću je Specijalno policijsko odeljenje lisice na ruke stavilo po nalogu Specijalnog državnog tužilastva.

-Specijalno policijsko odjeljenje je, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, lišilo slobode I.M. iz Budve, zbog osnova sumnje da je učinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i to 100 kg opojne droge kokain, u saušesništvu sa okrivljenim M.B, predsjednikom opštine Budva", saopštio je ranije Radonjić.

"Vijestima" je potvrđeno u Upravi policije da je Mijatović uhapšen u Porto Montenegru.

Mijatović je prije sedam godina pokušao kolima da ubije sugrađanina V. M., a bio je hapšen i u akciji "Čistač" zbog šverca kokaina.

(vijesti.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)