NAGRADE ZA ISKORAK: Gradska opština Lazarevac obeležila Dan opštine - Vidovdan

T.N.

29. 06. 2023. u 11:30

GRADSKA opština Lazarevac svečanim programom u velikoj sali Centra za kulturu i dodelom nagrada obeležila je Vidovdan, Dan opštine.

НАГРАДЕ ЗА ИСКОРАК: Градска општина Лазаревац обележила Дан општине - Видовдан

GO Lzarevac

Na svečanosti su dodeljene tradicionalne vidovdanske nagrade zaslužnim građanima i najtalentovanijim, višestruko nagrađivanim učenicima, navodi se u saopštenju opštine.

Tradicionalna Vidovdanska nagrada opštine Lazarevac ove godine uručena je Kulturno-umetničkom društvu "Diša Đurđević" iz Vreoca za očuvanje i razvoj kulturno-umetničke baštine kolubarskog kraja i kulturnih tradicija naroda i narodnosti, kao i za podsticanje i negovanje umetničkih i kulturnih vrednosti.

Priznanja za stvaralaštvo mladih dobili su Andreja Belić, i Aleksandra Spasojević, učenici gimnazije, kao i Nađa Lazarević, učenica Tehničke škole "Kolubara".

Nagrada iz oblasti protivpožarne zaštite pripala je Milošu Živanoviću iz Brazilovice, komandiru Vatrogasno-spasilačke jedinice Lazarevac.

Svečanosti je prisustvovao predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević, koji je najavio da će Gradska opština Lazarevac u narednom periodu biti veliko gradilište na kojem će biti završeni planirani infrastrukturni projekti i započeti novi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima