MOST NEBEZBEDAN, VOZAČI DAJU GAS I PROĐU: Prelaz za automobile u Topčideru oštećen i zatvoren, pojedini ne poštuju

T.N.

01. 06. 2023. u 05:00

NADVOŽNjAK U Topčiderskoj ulici već neko vreme je zatvoren za saobraćaj, a razlog je oštećenje koje se pojavilo na ovom mostu.

МОСТ НЕБЕЗБЕДАН, ВОЗАЧИ ДАЈУ ГАС И ПРОЂУ: Прелаз за аутомобиле у Топчидеру оштећен и затворен, поједини не поштују

Foto: Printscreen

Poprilične saobraćajne gužve na ovoj deonici, a pojedini bahati i nestrpljivi vozači čak pomeraju saobraćajnu signalizaciju kako bi prošli na drugu stranu, samo su neki od problema sa kojima se susreću ovih dana ekipe "Beograd puta".

- Na mostu u Topčiderskoj ulici pojavila su se oštećenja i mišljenje nadzornog organa je da ovaj most nije bezbedan za odvijanje motornog saobraćaja. Sekretarijat za saobraćaj je dao rešenje da se potpuno obustavi motorni saobraćaj preko ovog mosta i da se postavi saobraćajna signalizacija koja ukazuje da je put zatvoren - rekli su za "Novosti" u JKP "Beograd put". - Zbog oštećenja, most koji vodi preko Topčiderske reke je zatvoren za saobraćaj. Naše ekipe postavile su saobraćajnu signalizaciju, ali neodgovorni vozači je uklanjaju ili oštećuju i time ugrožavaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Kako su nam objasnili nadležni u ovom preduzeću, u toku je izrada potrebne tehničke dokumentacije, nakon čega će se pristupiti izvođenju radova na mostu u Topčiderskoj ulici.

Javno preduzeće "Putevi Beograda" nadležni su za održavanje ovog mosta, a planirano je da do kraja godine most bude doveden u ispravno stanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024