"BEOGRADSKI DANI PORODICE" BIĆE 17. I 18.JUNA Gradonačelnik Šapić pozvao ljude da dođu i uživaju u bogatom programu

S.V.

15. 05. 2023. u 18:48

MANIFESTACIJA "Beogradski dani porodice", koja je trebalo da bude održana proteklog vikenda u prestonici, odložena je zbog tragičnih događaja, a novi datumi su 17. i 18.jun. To je najavio gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i istakao da je porodica nukleus svega, te da od porodice sve kreće, ne smemo nikad da je zaboravimo i moramo uvek da je čuvamo i negujemo. On je podsetio da se 15.maj u svetu obeležava kao Međunarodni dan porodice.

БЕОГРАДСКИ ДАНИ ПОРОДИЦЕ БИЋЕ 17. И 18.ЈУНА Градоначелник Шапић позвао људе да дођу и уживају у богатом програму

Šaterstok

– Zbog toga će „Beogradski dani porodice” biti najznačajnija manifestacija koja će se dogoditi u ovoj godini u našem gradu i koju smo proglasili manifestacijom od posebnog značaja za naš grad. Pozivam sve ljude da 17. i 18. juna izađu na beogradske ulice, koje ćemo namenski tog vikenda zatvoriti, gde ćemo organizovati pregršt kulturnog, sportskog, zabavnog i svakog drugog sadržaja. Daćemo priliku Beograđanima da u što većem broju dođu sa svojim porodicama, sa svojom decom i najbližima, da provedu lepo, korisno i zabavno vreme sa svojim sugrađanima, te da svi zajedno pokažemo da su porodične vrednosti ono čega se nikada srpsko društvo, naš narod i svi naši građani neće odreći – poručio je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)