MESTO ZA SVAKO DETE: Opština Zvezdara planira da proširi kapacitete u vrtićima

B.B.

23. 01. 2023. u 19:35

OPŠTINA Zvezdara, koja iz godine u godinu beleži sve veće broj dece, će renovrianjem postojećih i izgradnjom novih potruditi se da obezbedi mesto u vrtiću za svakog mališana, najavio je Vladan Jeremić, predsednik opštine Zvezdara prilikom posete vrtiću "Maslačak"

МЕСТО ЗА СВАКО ДЕТЕ: Општина Звездара планира  да прошири капацитете у вртићима

" Maslačak" u novom ruhu

Reč je o jedno od najstarijih ustanova na Zvezdari, koja bi trebalo da dobije novo ruho. U  obdaništu, tokom nedelje, boravi boravi više od 300 mališana, a najveći problem je dotrajala stolarija.

U ovom vrtiću već godinama nisu rađeni ozbiljniji radovi na rekonstrukciji a da prostor u kome borave najmlađi treba da bude adekvatno sređen, te istakli nameru Grada i Opštine da pronađe način kako bi bile preduzete mere za adaptaciju prostora.

Zajedno sa predsednikom opštinevrtić su posetili i Nenad Radić, sekretar za obrazovanje i dečiju zaštitu, predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić,  Nenad Nikolić, pomoćnik predsednika opštine  i Milica Pavlović, direktorka PU Zvezdara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)