VATROGASCI SPASLI DEKU: Vremešni muškarac (88) slučajno upao u otvor cevi, gde je bio zaglavljen dva sata

Š. Marović

20. 06. 2022. u 01:35

ZDRUŽENOM akcijom policije i vatrogasaca sa Palilule deka (88) sa Višnjičkog venca 73 spasen je posle dva sata agonije koju je doživeo u otvoru za cevi!

ВАТРОГАСЦИ СПАСЛИ ДЕКУ: Времешни мушкарац (88) случајно упао у отвор цеви, где је био заглављен два сата

Foto: Novosti

Naime, ovaj vremešni muškarac, koji ima i ugrađen veštački kuk, ušao je u otvor sa cevima za vodu kako bi zatvorio ventil, ali se nespretno zaglavio. Na mesto nezgode prvo su izašli policajci, a za njima i vatrogasci, koji su ga na kraju i spasli. Za ovaj slučaj saznalo se na društvenim mrežama, gde je prvo na "Instagramu" objavljeno da su deki pomogli organi reda, ali su se kasnije oglasili pripadnici vatrogasnog odreda.

- Deka je inače ušao u otvor sa cevima za vodu da nešto zavrne, kada je propao i ostao zaglavljen oko dva sata - kaže jedna sugrađanka. - Kako sam i sama radila u MUP, zvali su me da pomognem. To je bilo prosto nemoguće, pa sam pozvala policiju s Palilule, a došli su i vatrogasci. Sve se na kraju završilo srećno, s malim povredama.

Posle par sati, na društvenim mrežama se pojavio i snimak deke s vatrogascima koji su mu spasli život.

- Bio sam na toj intervenciji i deku su izvukli vatrogasci, da se zna - istakao je vatrogasac Marko Jović. - Kolega i ja smo iz cevi izvukli vremešnog muškarca. Tu su bili moji saborci Nenad Radović i Nebojša Stanojković. Bitno da se sve završilo kako treba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove