TO MOŽE SAMO BEOGRAD Vesić: U prestonici Srbije bilo 20.000 gostiju, od završnog turnira Evrolige gradu 30 miliona evra!

Tanjug

21. 05. 2022. u 22:39

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić izrazio je večeras veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je Beograd bio domaćin Fajnal-fora košarkaške Evrolige, uputivši čestitke i zahvalnost svim timovima koji su učestvovali na turniru.

ТО МОЖЕ САМО БЕОГРАД Весић: У престоници Србије било 20.000 гостију, од завршног турнира Евролиге граду 30 милиона евра!

Foto: Tanjug

- To može samo Beograd! Dva puta domaćin F4 za četiri godine, 20 hiljada gostiju, predivna promocija sporta i Beograda, direktan prenos utakmice u preko 70 zemalja -  poručio je Vesić, kako je saopšteno iz njegovog kabineta


On je precizirao i da je Beograd zaradio skoro 30 miliona evra od ovog turnira.

- Večeras nema srećnijeg čoveka od mene. Još jedna pobeda svih nas. Još jedna pobeda Beograda! - poručio je Vesić.

- Zato što smo bili hrabri i kandidovali se za organizaciju turnira kada niko u Evropi nije smeo! Zato što smo verovali u sebe da možemo ono što drugi ne mogu! Zato što volimo svoj grad, borimo se i živimo za njega. Zato što nam je slava Beograda važnija od lične slave. Zato što želimo da Beograd bude najbolji! - dodao je zamenik gradonačelnika i predsednik Počasnog odbora za organizaciju završnog turnira Evrolige u košarci.

Košarkašima Efesa slava i titula, a košarkašima Reala, Olimpijakosa i Barselone, kako je naveo, zahvalnost jer su bili deo velikog sportskog spektakla.

- Hvala svima koji su bili deo ovog velikog turnira! Košarkašima, trenerima, našim prijateljima iz Evrolige, navijačima, novinarima, Beograđankama i Beograđanima koji su učestvovali u organizaciji, volonterkama i volonterima, policiji i komunalnoj miliciji.

Beograd je ponosan na sve vas! Nije bilo lako nadmašiti turnir iz 2018. godine ali organizacija ovog turnira je bila bolja...- poručio je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)